Active Partnership S.R.L.
 
Informații, prețuri și oferte la telefon:
 
Sau prin email, la adresa noastră:

Training INDU-SOL

 

■ Training INDU-SOL

■ ACTIVE PARTNERSHIP SRL este partenerul companiei INDU-SOL GmbH, furnizor de produse, servicii și training pentru rețele industriale de calitate.

■ Vă prezentăm trainingurile disponibile pe care trainerii autorizați INDU-SOL GmbH le pot susține în limba engleză cu traducere în limba română, prin parteneriat cu Active PartnerShip SRL..

■ Grupele sunt de maxim 8 persoane, denumirile cursurilor și durata acestora se află mai jos.

■ Daca doriți detaliile tematicilor acestor cursuri vă rugăm să ni le solicitați la adresa de email activepartnershipsrl@gmail.com.

■ Pe perioada trainingurilor sunt puse la dispoziție standuri care integrează echipamente INDU-SOL GmbH Germania, iar participanții primesc un certificat emis de INDU-SOL.

 

■ Calendar cursuri - 2020

 

 

 

Training INDU-SOL

■ Dacă se dorește obținerea certificării PI, INDU-SOL GmbH fiind un partener oficial al centrului PITC Training center, caz în care are loc testarea cursantului și certificarea lui PI. În această a doua variantă participanții primesc diplomă de participare INDU-SOL și certificatul PI.

■ Vă propunem să analizați necesarul de cursuri și numărul persoanelor pentru care doriți să vă transmitem oferta personalizată, pentru că demersurile cer timp și ideal ar fi să reușim să rezervăm din timp perioada potrivita pentru dumneavoastră, din ultimele 3-4 luni ale anului.

Training INDU-SOL

 

■ Contact training

0731-413-656

contact@activepartnershipsrl.ro

activepartnershipsrl@gmail.com

 
Top