Active Partnership S.R.L.
 
Informații, prețuri și oferte la telefon:
 
Sau prin email, la adresa noastră:

Despre noi

 

■ Active Partnership

Active Partnership SRL a devenit în anul 2019 distribuitorul român al producătorului german INDU-SOL GmbH.

■ Brandul german INDU-SOL este orientat către echipamente pentru monitorizarea și diagnosticarea rețelelor industriale, fiind specializat în stabilitatea rețelelor de date industriale, pentru o comunicatie fiabilă, spre mulțumirea clienților.

Active PartnerShip SRL are plăcerea de a prezenta în fața clienților soluții eficiente pentru ca utilajele și secțiile lor să funcționeze sigur și fără defecțiuni. Ca ambasadori ai fabricantului INDU-SOL GmbH, specialist în rețele industriale prezentăm mai departe detecția cuprinzatoare a retelelor industriale prin intermediul switch-urilor.

■ Prin cele mai recente echipamente marca germană INDU-SOL GmbH se aduce o contribuție la realizarea rețelelor inteligente, avantajul fiind reprezentat de permanenta înregistrare pentru identificarea timpurie a punctelor slabe ale rețelei. Apare în acest caz conceptul de mentenanță centralizată.

■ Testarea ciclică sau permanentă a stării rețelei ar trebui să fie dorința fiecărui planificator de sistem, instalator, întreținător și inginer de servicii.

■ Cu seturile de diagnostic PROFIBUS, PROFINET și ASi beneficiați de economii mari în comparație cu achiziționarea separată a dispozitivelor.

■ O monitorizare permanentă a rețelelor Fieldbus și a rețelelor dvs. creează condițiile necesare pentru o performanță înaltă pe termen lung a mașinilor și instalațiilor dumneavoastră. 

■ Obțineți „totul dintr-o singură sursă”.

■ ”Pentru PROFIBUS, PROFINET, Ethernet industrial și alte rețele obișnuite în industrie - de la planificarea unei noi instalații sau modernizarea rețelelor existente, la supravegherea testelor de acceptare, precum și măsurători și depanare - suntem partenerul dumneavoastră

■ Întreținerea preventivă (sau întreținerea de prevenție) este întreținerea care se efectuează în mod regulat pe un echipament pentru a diminua probabilitatea de a se defecta. Se efectuează în timp ce echipamentul încă funcționează astfel încât să nu se deterioreze pe neașteptate. În ceea ce privește complexitatea acestei strategii de întreținere, aceasta se încadrează între întreținerea reactivă (sau până la eșec) și întreținerea predictivă.

■ Obțineți „totul dintr-o singură sursă”.

■ Pentru PROFIBUS, PROFINET, Industrial Ethernet și alte rețele obișnuite în industrie - de la planificarea unei noi instalații sau modernizarea rețelelor existente, la supravegherea testelor de acceptare, precum și măsurători și depanare - suntem partenerul dumneavoastră.

 
Top